HARBIY BILIM YURTLARIDA CHET TILINI O‘QITISHNING DOLZARB MASALALARI - Rahmonqulova Dilshoda Murodqo‘ziyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada harbiy bilim yurtlarida chet tillarni o‘qitishning dolzarb masalalari haqida malumotlar keltirilgan. Chet tilini o‘qitish jarayonida uchraydigan kamchiliklarni bartaraf etish usullari va turli xil foydali ilovalardan misollar ko‘rsatib o‘tilgan.