STOL TENNISCHILARNING MASHG‘ULOT JARAYONINI TASHKIL ETISHDA JISMONIY QOBILIYATLARINING RIVOJLANTIRISHGA QO‘YILGAN TALABLAR - Kenjayev Sanat Raximbaevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada stol tennischilar jismoniy qobiliyatlarini rivojlantirishning umumiy qonuniyatlari, umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarlik jarayonida jismoniy qobiliyatlarni rivojlantirish bo’yicha mashg‘ulotlarni tashkil qilinishi, sport formasini egallash bosqichida va musobqadan keying davrlarda jismoniy qobiliyatlarni rivojlantirishga qo‘yilgan talablar yoritilgan.