ЎЗБЕК ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИНИНГ ТУРЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ЁШЛАР ТАЪЛИМ-ТАРБИЯСИДАГИ АҲАМИЯТИ - Madaliyev Asqarali Yigitaliyevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация: Ёшларга маънавий-ахлоқий тарбия бериш жараёнида халқ оғзаки ижоди намуналаридан фойдаланишнинг педагогик асосларини ўрганиш.