TEXNOLOGIYA DARSLARIDA COREL DRAW DASTURIDA TO‘G‘RI VA EGRI CHIZIQLAR CHIZISH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTRISH - Naxalboyev Nazarbek; Nasriddinov Sharofiddin (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ta’lim sohasida texnologik ta’lim o‘qituvchilarini tayyorlashda modellashtirish dasturlarini o‘rgatishga, avtomatlashtirilgan texnik tizimlardan foydalanishga ehtiyoj va talablar ortmoqda. Texnologiya darslarida Corel DRAW dasturini o’rganish va ko’nikmalarini rivojlantrish