TEXNOLOGIYA DARSLARIDA TOʻSIQLARDAN QOCHUVCHI ROBOT MASHINASI YIG’ISH TEXNOLOGIYASI - Nazarbek Naxalboyev (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Texnologiya darslarida HC-SR04 sensori bilan Arduino UNO va L293D raqamli dasturlari yordamida toʻsiqlardan qochuvchi robot mashinasini yig’ish texnologiyasi o’rganilgan