INVESTITSIYALAR VA ULARNING IQTISODIY ROLI - Fayziyev Diyorbek (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada investitsiyalarning zamonaviy iqtisodiyotdagi o’rni, ahamiyati va ta’siri tadqiq etilgan. Investitsiyalarning iqtisodiy o’sishga ta’siri, ularning turlari va samaradorlik ko’rsatkichlari tahlil qilingan. Shuningdek, global investitsiya muhiti va O’zbekistondagi investitsiya siyosati o’rganilgan.