“SAVODI TA’LIM” RISOLASI –XATTOTLIK SAN’ATI NAMUNASI SIFATIDA - Abdurashidova Sevinch Alisher qizi; Abdulxayrov Manzar Husanovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada xattotlik san’atining yuzaga kelishi, Munis Xorazmiy ijodiyotida ta’lim-tarbiya, odob-axloq masalalari, uning “Savodi ta’lim” asarining didaktik xususiyatlari bayon qilingan.