OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASI: 1992-YILGI VA 2023-YILGI YANGI TAHRIRNING QIYOSIY TAHLILI - Yaqubova Nilufar Ulug`bek qizi; O`ktamova Maftuna Zafar qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Asosiy qomusimiz bo`lgan O`zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining batafsil mazmun va maqsadi asosiy prinsip va vazifalari yoritilgan.