BIZNES VA ISHBILARMONLIK NUTQINI О‘RGANISH - Xolisova Gavxaroy Mannobjon qizi; Sobirjonov Ravshanbek Tolipjon o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Tijoriy muloqot professional sohada amalga oshiriladi, kommunikantlarning ma’lum bir professional ahamiyatga ega bо‘lgan maqsadlarga erishishga yо‘naltirilganligini aks ettiradi, kasbdagi turli xil о‘zaro ta’sirlarni qamrab oladi, bu esa turli xil muloqot shakllarini shakllantirishga olib keladi.