ELEKTR XAVFSIZLIGI BOʻYICHA YETAKCHILIK VA JAVOBGARLIKNI RAGʻBATLANTIRISH STRATEGIYALARI - Odiljonova Ruzixon Sanjarbek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu tadqiqot elektr energetikasi korxonalarida xavfsizlik madaniyatini shakllantirish va rivojlantirishda yetakchilik hamda javobgarlikni ragʻbatlantirish strategiyalarini oʻrganishga qaratilgan. Tadqiqot doirasida Oʻzbekistonning yirik elektr energetika korxonalarida qoʻllanilayotgan ragʻbatlantirish usullari va ularning samaradorligi tahlil qilindi. Natijalar shuni koʻrsatdiki, strategik yondashuv asosida ishlab chiqilgan ragʻbatlantirish tizimlari xavfsizlik koʻrsatkichlarining sezilarli darajada yaxshilanishiga olib kelgan