BOLALARDA ME’DANI YUVISH TEXNIKASI - Karimova Karomat Fayzulloyevna; Berdiqulova Muazzam G‘ulom qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola bolalarda me’dani yuvish texnikasining zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga muljallangan .