IJODIY KANSTRUKTORLIK FAOLIYATINING INNOVATSION AHAMIYATI - Zuhriddinova Nilufar Nusrat qizi; G‘ulomjonova Mo‘tabarxon Umidjon qizi; Abdumutallibova Marhabo Murodjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ijodiy konstruktorlik faoliyatining innovatsion ahamiyati haqida ko’proq ma’lumot keltirgan holda, quyidagi nuqtalarni batafsilroq ko’rib chiqamiz. Ushbu faoliyatning taʼlim, iqtisodiyot, ijtimoiy tizimlar va texnologiya sohalaridagi o’rni va roli juda katta. Keling, buni har bir soha nuqtai nazaridan tahlil qilaylik.