BOSHLANG‘ICH SINFDA INTERFAOL METODLAR ORQALI TINISH BELGILARINI O‘RGATISH - Siddiqova Sabohat Sharofiddinovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinfda tinish belgilarini o‘rgatishda samarali bo‘lgan interfaol metodlardan foydalanish tajribalari yoritiladi va dars jarayonida qo‘llanishi va ularning o‘quvchilarga ta’siri tahlil qilinadi.