HAYVONLAR HUJAYRALARIDA REKOMBINANT GFP OQSILINING SINTEZI VA EKSPRESSIYASI - Muxamadjonov Sardorbek Baxtiyorjon o’g’li; Abduvaxopova Mahliyohon Azizillo qizi; Xakimova Sevara Umarali qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada hayvon gen muhandisligi tushunchalari, kelib chiqishi, dolzarbligi va ahamiyati, hayvon gen muhandisligining metod va texnologiyalari, asosiy yo’nalishlari va qo’llanilish sohalari yoritib berilgan.