FIZIKADAN SINFDAN TASHQARI ISHLAR VA ULARDA NAMOYISH TAJRIBALARINING AHAMIYATI - Nafasova Gulnoza Baxtiyorovna; Ermatova Sadoqat; Boyzaqova Shahnoza; Egamberdiyeva Hulkar (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:Fizikadan sinfdan tashqari ishlarni tashkil qilish va o’quvchilarning mustaqil shug’ullanish va fiklashga o’rgatish