POLIMER ASOSLI LI-ION BATAREYALARINING TARKIBIY QISMLARI VA ULARNI TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI - O.O.Mamatkarimov; A.A. Abdukarimov; B.I.Uktamaliyev; R.Mullabayeva; Sh.R.Ne'matjonov; A.U.Soatillayev (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ma’lumki, yangi tarkibli metall asosli qattiq polimer elektrolitdan tayyorlangan batareyalarni energiyasi va quvvati zichligini yuqoriligi, tannarxi arzonligi, tayyorlash texnologiyasi soddaligi hamda uzoq muddat razryadlanmay tura olishi bilan ajralib turadi. Shuning uchun bu ishda ularni tayyorlash texnologiyasi qarab chiqilgan.