TALABALARNING DIZAYNERLIK IJODKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH - Toshkentboyeva Sardora Oybek qizi; Muxtorjonova Begoyim Avazbek qizi; Mamajonova Guluzro Abdurashitovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Hayotda dizaynga bo‘lgan talab yil sayin oshib bormoqda, chunki ishlab chiqarishda, transportda, maishiy turmushda va hokazo sohalarda yil sayin an’anaviy loyihalar yaratishda uzilish borgan sari oshib bormoqda. Ushbu maqolada talabalarning dizaynerlik ijodkorlik faoliyatini rivojlantirish haqida so`z yuritiladi.