OʻQUVCHILARNI TEXNIK IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISH - Abdupattoyeva Nazokat Baxtiyorjon qizi; Olimova Fotimaxon Rustamjon qizi; Mamajonova Guluzro Abdurashitovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada ijodkorlik, o‘quvchilar egallayotgan bilimlarining mustahkamligi va mukammalligini ta’minlash, ularda faol va mustaqil fikrlovchi shaxs xislatlarini shakllantirish, aqliy qobiliyatlarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi faoliyat turi bo`lmish texnik ijodkorlik, o`quvchilarning texnik ijodkorligini rivojlantirish yo`llari haqida so`z yuritiladi.