O‘QUVCHILARNING TEXNIK IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISH - Abdupattoyeva Nazokat Baxtiyorjon qizi; Qayumova Mushtariy Baxtiyorjon qizi; Zuhriddinova Nilufar Nusrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu tezisda o`quvchilarning texnik ijodkorligini rivojlantirish, texnik ijodkorlikning rivojlanishi, o‘quvchilarning texnik ijodkorligini tashkiliy tizimi o‘quvchilar texnik ijodkorligi mazmunini rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari haqida so`z yuritiladi.