O’SIMLIKLAR BILAN QO’LLANILADIGAN MO’JAZ ARXITЕKTURA FORMALARI - Ro’ziboboyev Azizbek Azamat o’g’li; Amonov Sardor Xolmurzayevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotasiya: Kichik me’moriy shakllar - bu binolar hududida yoki shahar joylarida funktsional yoki dekorativ maqsadlarda xizmat qiladigan kichik tuzilmalar. Ular turli xil materiallardan tayyorlanishi va turli shakllarga ega bo’lishi mumkin.