O‘ZBEKISTON VA QOZOG‘ISTON DAVLATLARI O‘RTASIDAGI MADANIY-IQTISODIY MUNOSABATLAR - Baxtiyor Mirkomilov; Nurjahon Tangirova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada mualliflar tomonidan MDH davlatlarining hamkorlik munosabatlari shu o‘rinda O‘zbekiston hamda Qozoqiston mamlakatlarida bo‘ladigan iqtisodiy, ijtimoiy, siyosiy hamda ilmiy sohalarda qo‘lga kiritilayotgan natijalar hususida ma’lumotlar bayon etilgan. Mualliflar ishonadiki to‘plangan bilim hamda dalillar soha mutahassislari va muttasadilari uchun dasturul amal vazifasini bajaradi.