RAQAMLI TEXNOLOGIYALARGA ASOSLANGAN KREATIV PARKLAR VA ULARNING TA’LIM JARAYONIDA QO‘LLANISHINING MEYORIY ASOSLARI - S.P. Kutliyev; Sh.X. Quramboyeva; U.F.Xasanova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аnnotatsiya: Ushbu tezisda bugungi kunda ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan vazifalardan kelib chiqqan holda raqamli texnologiyalarga asoslangan kreativ parklar va ularning ta’lim jarayonida qo‘llanishining meyoriy asoslariga alohida e’tibor qaratilgan.