ДАСТУРЛАШ АСОСЛАРИНИ ЎРГАТИШ БОСҚИЧЛАРИ ВА ИМКОНИЯТЛАРИ - Касимов Ф.Ф. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация. Мақолада дастурлаш асосларини ўргатиш жараёнидаги асосий босқичлар ва уларни самарали ташкил этиш усуллари таҳлил қилинади. Ҳар бир босқичда ўқувчиларга дастурлашдаги асосий концепцияларни ўргатишнинг замонавий усуллари ва технологиялари кўриб чиқилади. Шунингдек, турли даражадаги ўқувчилар учун индивидуал ёндашувларни қўллаш имкониятлари муҳокама этилади.