РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ: ТАҲЛИЛЛАР, МАЗМУН ВА МОҲИЯТИ - И.Ё.Эшматов; Х.Ш. Чориев (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ушбу мақолада рақамли иқтисодиёт тушунчасининг мазмуни ва моҳияти, унга оид таҳлилий маълумотлар, илмий ёндашувлар ҳақида сўз юриталади.