RAQS SAN’ATI FIDOYISI - Babayev Nurmat Kuranbayevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Xorazm raqs san’ati fidoyisi “O‘zberistonda xizmat ko‘rsatgan artist” faxriy unvoni sohibasi Zaynura Gaffarovaning hayoti va ijodiy faoliyati, sahnalashtirgan raqslari, san’at yo‘lidagi izlanishlari, yutuqlari va o‘zbek raqs san’ati rivojidagi xizmatlari keng bayon qilingan