MAKTAB O‘QUVCHILARIGA ARUZ VAZNINI O‘RGATISHDA TURLI METODLARDAN FOYDALANISH - Djumayeva Baxtiniso To‘raqulovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada she’riy vaznlar, badiiy san’atlar, ularni turlarga ajratishda qaysi xususiyatlariga ahamiyat berilishi, badiiy san’atlarni o‘rganishda turli pedagogik metodlardan foydalanishning ahamiyati yuzasidan ma’lumotlar beriladi.