TA’LIM JARAYONIDA SPORT MASHG`ULOTLARINING PEDAGOGIK TAHLILI - Razakov Sanjar Ataxonovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta’lim jarayonida tashkil qilinadigan sport mashg‘ulotlarining pedagogik asoslari, qo‘llaniladigan metodlar, vositalar va usullarning tavsifi keltirilgan.