AUTIZM KASALLIGINI KELIB CHIQISH SABABLARI - Nakibova Nigora Avazxonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: autizim xozirgi kunda bolalar va kattalar orasidanotug’ri sog’lom turmish tarzi oqibatida juda kup uchrayapti. Bolalarda hozirgi kunda uyali oloqalardan juda foydalanish.Homilador ayol soglom turmush tarziga rio qilmaslik oqibatidabolalar orasida AUTIZIM rivojlanib bormoqda.