D VITAMININI ORGANIZMGA FOYDALI XUSUSIYATLARI - Akbarova Dilorom Alijonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:D vitamin yetishmovchiligi,suyaklarni noto’g’ri o’sishi,immune tizimni zaiflashuvi, me’dani qaynashi, ich qotishi ,allergik kasalliklarni davollash