MANTIBIOTIKLAR - ULARNING SAMARADORLIGINI O’RGANISH - Nizomiddinova Hilola (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annatatsiya: Antibiotiklarning samarasini o’rganishning ahamiyati. Uning inson organizmiga ijobiy va salbiy tomonlarini o’rganish.