SEMIRISHGA QARSHI OCHLIK - Nurmatova Xilola (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya; Inson salomatligini saqlash,ortiqcha vazndan xalos bo`lish va organizmni tozlash bo`yicha chora tadbirlarni amalga oshirish.