FARG‘ONA - TOSHKENT MAQOM YO‘LLARIGA KIRUVCHI “SEGOH” MAQOMI - Yo‘lchiboyeva Risola Azamatjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy musiqaning inson hayotidagi o‘rni, maqom san’atining kelib chiqish tarixi, Farg‘ona-Toshkent maqom yo‘llari, Farg‘ona-Toshkent maqom yo‘llariga kiruvchi Segoh maqomi haqida ma’lumotalar va tahlillari keltirilib o‘tilgan.