TURKISTON SSSRDA BOSHQARUV TIZIMINI SHAKILLANISHI 1918-1924 YILLAR - Abdullayev Yo'ldosh Olimboyevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Anontatsiya:Ushbu Turkiston SSSRda boshqaruv tizimini shakillanishi 1918-1924 yillarda Turkistondagi siyosiy harakat haqida ma’lumot berilgan.