ZAMONAVIY ALLERGIYA TURLARI VA ULARGA QARSHI KURASH - Qodirova Surayyo Akramjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: bu maqola, zamonaviy allergiya turlari va ularni davolash usullari haqida keng ko‘lamli ma’lumot beradi va o‘quvchiga bugungi kunda mavjud yondashuvlar va kelajakdagi imkoniyatlar haqida tasavvur beradi. Maqola allergiyaning ekologik, genetik va immun tizimiga ta’siri haqida batafsil ma’lumot beradi.