AUDITORLIK TEKSHIRUVINING YAKUNIY BOSQICHI - Zaripova Sayohat; Saydullayev Jasurjon Akbar oʻgʻli (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Auditorlik tekshiruvining yakuniy bosqichi - bu auditorlik jarayonining muhim va nihoyaviy qismidir. Bu bosqichda auditorlar, o’zlarining tekshiruv jarayonida to’plagan barcha ma’lumotlar va dalillar asosida, tashkilotning moliyaviy hisobotlarini baholaydilar va ularning to’g’riligi hamda ishonchliligini tasdiqlaydilar. Yakuniy bosqichda, auditorlar tekshirish jarayonida olingan natijalarni umumlashtiradilar va audit hisobotini tayyorlaydilar. Ushbu maqolada auditorlik tekshiruvining yakuniy bosqichi haqida ma’lumotlar berilgan.