KASR TUSHUNCHASI BILAN TANISHTIRISH METODIKASI - Mirxalilova Xonzoda (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada kasr tushunchasi, uning mazmuni, kasr tushunchasiga oid bilimlarni berish bosqichlari, hamda kasr va uning xossa, ulushlari bilan tanishtirish metodikalari mohiyati xususidagi fikrlar o’rin olgan.