ANEMIYA KASALLIGI VA UNI PROFILAKTIKA QILLISH CHORA TADBIRLARI - G`iyosova Feruza G`ofur qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: bu maqola, anemiya kasalligi,turlari va ularni davolash, oldini olish usullari haqida keng ko‘lamli ma’lumot beradi va o‘quvchiga bugungi kunda mavjud yondashuvlar va kelajakdagi imkoniyatlar haqida tasavvur beradi. Maqola anemiyaning organizmga salbiy ta`siri va asoratlari haqida batafsil ma’lumot beradi.