YOG‘ EMBOLIYASI SINDROMINI MODELLASHTIRISHGA ZAMONAVIY YONDASHUV - Sultanov Suhrob Baxodirovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Maqolada yog‘ emboliyasi sindromini modellashtirish bo‘yicha tarixiy ma’lumotlar keltirilgan, hayvonlarda ularni tashxislash, profilaktika va davolash bosqichlarida prognozlash muammolari, shuningdek, osteosintez samaradorligi yoritilgan.