“MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MEHNAT TARBIYASINING MAZMUNI” - Abdullayeva Nigora Azamat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim va tarbiya yoshidagi bolalarning mehnatini tashkil etishning o’ziga xos xususiyatlari, mehnat tarbiyasining maqsad va vazifalari haqida so’z yuritilgan.