O’QITUVCHINING MA’NAVIY DUNYOSI VA UMUMINSONIY QADRIYATLARGA NISBATAN MUNOSABATI - Xushvaqtova Nilufar Xasan qizi; Quramboyev Islomjon Nuraddin o'g'li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunning dolzarb mavzularidan bo‘lib, Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos bo‘lajak o‘qituvchilarni sharq mutafakkirlari qarashlaridan foydalangan holda ma’naviy madaniyatini rivojlantirishning o‘rni yoritilgan.