BOLALARDA O’TKIR OBSTRUKTIV BRONXIT KECHISHINING XUSUSIYATLARI - Sharipov I.L. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Rezyume: Maqolada bolalarda uchrayigan obstruktiv bronxitning kechishi va klinikasining xususiyatlari, tashxislash mezonlari tahlil qilinadi.