ERTA YOSHDAGI BOLALARDA PIYELONEFRIT (ADABIYOTLAR SHARHI) - Sharipov I.L. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Mavzuning dolzarbligi ushbu patologiyaning keng tarqalganligi va tez-tez qaytalanishi bilan bog‘liq. Shu sababli, o‘tkir piyelonefritni o‘z vaqtida tashxislash va tegishli davolash kasallik prognozini yaxshilashga hamda jarayonning surunkali tus olishini kamaytirishga imkon beradi.