INKLYUZIV TA’LIMNING MOHIYATI VA IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALAR UCHUN IJTIMOIY AHAMIYATI - Akramova Xafiza Samadovna; Mullayeva Moxinur Marat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada hozirgi kunda inklyuziv ta’lim va bu ta’lim to‘g‘risidagi qabul qilingan qonun va bu borada bugungi kundagi muammo va kamchiliklar hamda inklyuziv talimning mazmuni, mohiyati hamda integratsiyalshgan ta’limga imkoniyati cheklangan bolalarni yo‘naltirish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.