KO‘RISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNING TAFAKKUR XUSUSIYATLARINI NAMAYON BO‘LISHI - Xayitgul Muzaffarova; Abdullayev Xolmirza (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ko‘rishida nuqsoni bo‘lgan bolalarning tafakkur xususiyatlarini namayon bo‘lishi, bolaning o‘sib, bilim va tajribalarining ortib borishi jarayonida rivojlanishi, tashqi olamni sezish va idrok qilish orqali bilishi, narsalar bilan qanchalik ko‘p munosabatda bo‘lganlari sari bu narsalar o‘rtasidagi o‘xshashlik tomonlarini payqay boshlashi haqidagi fikr va mulohazalar berilgan.