MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI KORREKSIYALASHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING MAXSUS TAMOYILLARI - Xayitgul Muzaffarova; Lapasova Ra‘no Anvar qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini korreksiyalashda raqamli texnologiyalardan foydalanishning maxsus tamoyillari haqida keltirib o‘tilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalardan foydalanishning o‘ziga xos xususiyalari ochib berildi. Tajriba shuni ko‘rsatadiki, maktabgacha yoshdagi bolalar guruhlarida raqamli texnologiyalardan foydalanish dasturini ishlab chiqish va kiritish ularning nutqini rivojlantirish darajasini oshiradi.