“O’ZBEK IMO-ISHORA TILINING RIVOJLANISH TARIXI” - Amangeldiev Alpamis Baxtiyarovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda imon-ishora nutqining rivojlanish tarixi, unga bo’lgan munosabat va ta’rif, olimlarning qilgan ishlari haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan shaxslarni so’zlashuv nutqiga o’rgatish bo’yicha qilingan ishlar yoritib berilgan.