OʻZBEK TILINING RIVOJLANISHIDA SHEVAGA XOS SOʻZLARNING AHAMIYATI - Doʻstmatova Sevinch; Yaxshiboyeva Farangiz; Koʻcharova Tursunoy (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oʻzbek tilining rivojlanishida shevaga xos soʻzlarning ahamiyati hamda sheva, dialekt, lahja kabi atamalarning maʼnosi va bir-biri bilan bogʻliqligi haqida maʼlumot berildi. Sheva va adabiy til oʻrtasidagi farqlar keltirib oʻtildi.