SHEVALARNING FONETIK XUSUSIYATLARI - Ro’ziyeva Sevara; Fayzullayeva Laylo; Baxriyeva Durdona (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shevalarning fonetik xususiyatlari va o’zgarishlar, shuningdek ilmiy va nazariy jihatdan tahlili haqida so’z boradi.So’z tarkibidagi tovush o’zgarishlari hamda shevalardagi o’zgarishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.