AUTIZM KASALLIGI - Ikromova Dilshoda (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Autizm sindromi butun dunyoda ken tarqalib borayotgan kasalliklardan biri bolib ushbu maqolada bu kasalikning kelib chiqishiga doir sabablar, bu kasalikni o’rgangan olimlar va ularning ishlari hamda autizm sindromiga chalingan bolalar psixologiyasi xaqidagi ma’lumotlar yoritilgan.