O‘RTA OSIYODA MILLIY-HUDUDIY CHEGARALASH. YANGI TIPDAGI O‘ZSSR NING TASHKIL TOPISHI - Yusupova Zarinabonu Rustamovna; Raupova Nozigul Ulug’bekovna; Yusupjonova Marjona Asrorovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy hududiy chegaralanish va uning oqibatlari, uning aholi hayotiga ta’siri va aholining bu jarayonga munosabati batafsil manbalar asosida yoritib berildi.